AKTUELT om ATLANTIS - Myter og FACTS

Det ser ud til, at omkring afslutningen af den sidste istid for 12.800 år siden brød en kæmpe komet, der var kommet ind i solsystemet fra det dybe rum tusinder af år tidligere, i flere fragmenter. 
Nogle af disse ramte Jorden og forårsagede en global katastrofe i en skala, der ikke blev set siden dinosaurernes udryddelse. Mindst otte af fragmenterne ramte den nordamerikanske iskappe og flere steder i Sydamerika, mens yderligere fragmenter ramte  den nordeuropæiske del af iskappe. 

Virkningerne fra en kilometer bred samling kometfragmenter, der nærmede sig mere end 60.000 miles i timen, genererede enorme  mængder varme, som øjeblikkeligt smeltede millioner af kvadrat-kilometer is, og smeltevandet samledes i store søer, der destabiliserede jordskorpen. Nedslag og eksplosioner i luften afbrændte overfladen af hele det nordamerikanske kontinentet, og megafaunaen med mastodonter og kæmpe dovendyr m.m.f. blev totalt udryddet, og der kan ikke findes spor af Clovis indianerne efter denne hændelse. Intet større dyr end ulve overlevede denne katastrofe.

En efterfølgende række hændelser, lige så ødelæggende, der forårsagede katastrofale oversvømmelser, fandt sted for 11.600 år siden, da smeltevandssøerne i Nordamerika brød igennem til havet, og fik havniveauet til at stige. 
Den samlede havstigning over så kort tid som de 1.200 år, kom i flere pludselige ryk, og fik havet til at stige 125 meter. Ved disse hændelse druknede 90 % af jordens mennesker, og forårsagede den globale syndflod, der huskes i myter rundt omkring i verden, ikke mindst bibelen, som fortæller at det regnede i 40 dage og nætter. 

Bevis viser over rimelig tvivl, at en eller måske flere avanceret civilisationer, der blomstrede under istiden, blev ødelagt i de globale katastrofer for mellem 12.800 og 11.600 år siden.

Men der var overlevende - kendt af senere kulturer ved navne som 'de vise mænd', 'tryllekunstnerne', 'de skinnende' og 'de mystiske lærere i himlen'. De rejste verden rundt på deres store skibe, og gjorde alt hvad de kunne, for at udbrede den civilisation, som de kendte fra deres tidligere liv.

Kometen, der udførte en sådan ødelæggelse mellem 12.800 og 11.600 år, er muligvis ikke færdig med os endnu. 
Astronomer mener, at et 20 mil bredt 'mørkt' fragment af den oprindelige kæmpe komet forbliver skjult i sin affaldsstrøm og  truer Jorden.

En astronomisk besked kodet ved Gobekli Tepe og i sfinksen og pyramiderne i Egypten advarer om, at den 'store tilbagevenden' vil forekomme i vor tid, og selv Ægypterne kunne fortælle Platon, at der var cyclus af tilbagevendende katastrofer.

Myter eller facts:

Danske

 

YOUTUBE
 

Arkæologiske artikler